Til musiklærerne


I skoleåret 2016/17 inviterer Aarhus Symfoniorkester skolerne i Aarhus til tre forskellige koncertpakker:

Skolekoncertforløb for 1.-2. klasse i foråret 2017: små koncerter på skolerne samt symfonikoncerter i Symfonisk Sal. Her får vi besøg af Carl Quist Møller, der sammen med orkestret fortæller Prokofievs eventyr om "Peter og Ulven". 

Skolekoncertforløb for 3.-4. klasse i efteråret 2016: små koncerter på skolerne samt symfonikoncerter i Symfonisk Sal. "Troldspejlet far", Jakob Stegelmann, er konferencier og dykker ned i guldgruben af film- og computermusik.

I samarbejde med Børn og Unge, Aarhus Kommune, er folkeskolerne i Aarhus blevet inddelt i to grupper, som automatisk hvert andet år er garanteret et forløb for både 1.-2. klasse samt 3.-4. klasse. Er du i tvivl om hvornår din skole er med, så kontakt din skoleleder eller Aarhus Symfoniorkesters børn- og unge medarbejder, Mette Storgård Jensen. Du kan også finde fordelingen af skoler her. 

Familiejulekoncerten, hvor skolekor inviteres til at synge sammen med symfoniorkestret. Dirigent er Michael Bojesen, og årets solist er Martin Brygmann.

Hvert år sendes der før sommerferien invitationer til årets familiejulekoncert rundt til samtlige skoler i kommunen. Herefter tilmelder man sig direkte til orkestret. .

 

Til musiktimerne


I menuen til venstre kan du finde forberedelsesmateriale til Aarhus Symfoniorkesters skolekoncerter samt andet undervisningsmateriale.


Klik på undermenuerne og download materiale, som knytter sig til orkestrets skolekoncerter.


Materialet er til fri afbenyttelse og også velegnet, selvom I ikke er tilmeldt aktiviteter hos Aarhus Symfoniorkesters.

God fornøjelse!