Dato: 29-04-2017

Gratis familiekoncert
Lørdag 29. april 2017 kl. 12.00
Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus

 

Bruno Campo, dirigent

Børn fra Aarhus Musikskole

Side By Side

Når man går i musikskole og gerne vil lære at spille et instrument, er det svært at forestille sig noget større end at sidde midt i et stort professionelt symfoniorkester og spille med. Det får musikskoleelever lov til at prøve, når Aarhus Symfoniorkester inviterer dem til en stor fælleskoncert i Symfonisk Sal. I spidsen for det kæmpe orkester står en mand, der på egen krop ved, hvad denne inspiration kan betyde. Bruno Campo voksede op i Guatemala og har trådt sine barnesko i det verdensberømte venezuelanske El Sistema-bevægelse – et koncept, der via musikken ønsker at styrke social og menneskelig udvikling.

Koncerten vil forene musikskoleeleverne og deres venner i symfoniorkesteret, når de side-by-side giver den gas med en række forrygende klassiske mesterværker.

Side By Side-koncerten er en del af "Musik til Livet" festivalen - en hel dag, hvor Aarhus Musikskole fylder Musikhuset op med gratis aktiviteter, workshops og koncerter, og nysgerrige børn og deres forældre kan gå på instrumentjagt sammen og opleve musikken indefra. Læs mere og se programmet her: www.aarhusmusikskole.dk/da/NewsList/2017/2-kvartal/Musik-Til-Livet-2017.